Miért tőlünk béreljen?

Miért éri meg autót kölcsönöznie?

Nem tudja eldönteni, saját autójával oldja-e meg a költözködést, vagy béreljen egyet;vásároljon-e kisteherautót vagy utánfutót szállítmányozással foglalkozó cége számára, esetleg inkább kölcsönözzön? Az alábbiakban olvashatja azon érveket, amelyek a kisteherautó-bérlés mellett szólnak.

• Megszabadulhat a járulékos költségektől

Egy saját autó vagy kisteherautó rengeteg járulékos költséggel jár: nemcsak a törlesztőrészleteket és a benzint kell fizetnie, hanem a kötelező felelősségbiztosítást, a cascót és az időnkénti karbantartást is. Ha viszont nem vásárol, hanem bérel kisteherautót, ezek a költségek nem önt terhelik, hanem minket.

• Csak akkor fizet, ha használja az autót

Miért tartana fenn egy saját autót, és fizetné folyamatosan a fent említett költségeket, ha csak alkalmanként használná szállításra? Ha pedig költözik, vagy egy kéthetes nyaralásra utaznak a családdal, valószínűleg ezután többet nem is lesz szüksége az autóra. Felesleges lenne költenie rá, ha az év nagy részében csak állna a garázsban. Ha olcsón bérel székesfehérvári kölcsönzőnkből, csak akkor fizet, ha valóban használja a gépjárművet.

• Megbízható és fiatal autót kap

Saját, tízéves autójával már nem szívesen indulna hosszabb utakra? Székesfehérvári autókölcsönzőnk minden bérelhető személy- és kisteherautónk fiatal, rendszeresen karbantartott, tiszta, és tökéletes műszaki állapotban van; így biztos lehet benne, hogy a Székesfehérváron olcsón bérelt gépjármű nem hagyja majd cserben, így nem fog késni a szállítás, és nem húzódik el a költözés.

• Kényelmesebb lesz az utazás

Autóval utaznának a családi nyaralásra, de saját kocsijuk kicsi és kényelmetlen? Bérautóink között többféle méretűt talál, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

• Nagyobb élmény a vezetés

Ha hosszabb útra indul, autóválasztásnál fontos szempont, hogy a gépjármű tágas és kényelmes-e, élmény lesz-e vezetni. Ha saját autója nem teljesíti ezt a felvételt, válasszon egy komfortosabbat székesfehérvári autókölcsönzőnkből.

• Nem kell félteni a csomagokat vagy a bútorokat

Előfordult már önnel, hogy a nyaralás alkalmával a helyszínre érve, a csomagokat kipakolva vette észre, hogy valamelyik poggyász megrongálódott? Ha egy kis csomagtartóba kell begyömöszölni a táskákat, ez nem is csoda. Még kellemetlenebb, ha költözés vagy szállítás során sérül meg egy bútor vagy más tárgy; kiváltképp, ha az nem az ön tulajdona, hanem egy megrendelt termék. Így érdemesebb nyaraláshoz, költözéshez és fuvarozáshoz is autót bérelnie. Székesfehérvári kölcsönzőnk kínálatában nagy csomagtérrel rendelkező személyautókat és tágas kisteherautókat is talál. Ha költöztetéshez van szüksége teherautóra, rakodókat is kérhet hozzá; biztos lehet benne, hogy a pakolók vigyázni fognak bútoraira. Ha költözésre készül, nyaralni indulna családjával, vagy szállítmányozó céget vezet, és megbízható kisteherautóra van szüksége Székesfehérváron, béreljen tőlünk! Keressen meg minket most, és mondja el, pontosan mire van szüksége!